Foredrag - LOF Ringsted

LOF Ringsted

Viden i bevægelse

Oberst Lars R. Møller - Debatarrangement

- Operation Bøllebank og Ledelsesteorier

Lars R. Møller er pensioneret oberst, chef for Hærens Kampskole og chef ved Forsvarskommandoen. Lars er blevet kendt for sin rolle i Operation Bøllebank under FN’s fredsbevarende styrker i det daværende Jugoslavien, hvor han ledte dansk kampvognsenhed. I forbindelse med sin karriere har Lars stor erfaring med ledelse og ledelsesteori, bl.a. i forhold til hvordan man som leder kan skabe succes og resultater – hertil hvordan man leder folk under ekstremt pres.

Lars er forfatter til et utal af bøger – heriblandt ”Operation Hurricane”, ”Kvinder i kamp”, ”Vi slår ihjel - og lever med det”, ”Snigskytter”, ”Tak for turen”, ”Ledelse er ikke raketvidenskab” m.fl., som han holder foredrag på baggrund af. Kendetegnet for Lars’ foredrag er, at de er levende, oplysende og morsomme med mange gode eksempler fra det virkelige liv.

Lars har fået tildelt adskillige udmærkelser – heriblandt Hæderstegnet for god tjeneste i Hæren, Ridderkorset af 1. grad af Dannebrogordenen, den Polske Hærs medalje og FN-medaljen for tjeneste i det tidligere Jugoslavien.

Efter foredraget er du velkommen til at komme med dine input til at debattere ledelse med succes med ham og øvrige tilhørere.

  • Nummer 181903 - Oberst Lars R. Møller - Debatarrangement
  • Start 11.04.18 kl. 19:00-21:00
  • Underviser(e) Oberst Lars R. Møller
  • Adresse Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 (kort)
    Salen
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 175,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
11.04.2018 19:00-21:00 Sognegården Oberst Lars R. Møller Kort

Underviser

Oberst Lars R. Møller