Information & Betaling - LOF Ringsted

LOF Ringsted

Viden i bevægelse

Information

Om LOF Ringsted
LOF Ringsted er en aftenskole, der udbyder kurser, oplevelser, rejser, debat og foredrag.

Ferieperioder 2018
Ferierne følger normalt skolernes feriekalender.
Folkeskolerne er lukkede, og der er som udgangspunkt IKKE undervisning. 

Der kan i enkelte tilfælde forekomme undervisning i ferierne, men dette vil deltagerne få besked om.

Vinterferie (uge 7) 12. - 18. februar 2018

Påske (uge 13-14) 26. marts  - 2. april 2018 

St. Bededagsferie (uge 17) 27. - 29. maj 2018

Kr. Himmelfartsdag (uge 19) 10. - 13. maj 2018

Pinse og Grundlovsdag (uge 20-21) 19.-21. maj og - 5. juni 2018

Efterårsferie (uge 42) 15 oktober - 21. oktober 2018
  
Hvem kan deltage
Alle er velkommen hos LOF Ringsted uanset religion, politisk overbevisning og adresse. Aftenskoleundervisning henvender sig i udgangspunktet til voksne borgere over 18 år, men med mulighed for blandede hold med både voksne og børn.

Din tilmelding
BEMÆRK din tilmelding er bindende, hvad enten det sker via hjemmesiden, mundtligt eller skriftligt til LOF Ringsted eller via en af vores undervisere.

Du er selv forpligtet til at rette henvendelse til LOF Ringsted hurtigst muligt, såfremt at du fortryder at være blevet tilmeldt en af vores aktiviteter. 

Manglende betaling betragtes ikke som en afmelding til det pågældende hold.

Du kan fortryde din tilmelding indtil 10 dage før kursusstart, og få pengene retur, dog fratrækkes et administrativt gebyr på 100,00.

Du er sikret en plads, når din betaling er registreret.
    
Undervisning på små hold (Hensyntagende hold)
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Alle deltagere skal skrive under på, at dette behov er gældende eller erklære sin accept ved tilmeldingen på internet. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende - er du bevægelseshæmmet, ord- eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.

Kursusstart
Kurserne starter som anført på hjemmesiden, se mødetid, sted og startdato på www.ringsted.lof.dk 
På hjemmesiden vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb.
Der udskrives indkaldelsesbrev samtidig med kvittering ved internettilmeldingen eller der udsendes indkaldelsesbrev med mødetid, sted og startdato sammen med giroindbetalingskortet. Sker der ændringer i forhold til internetkvitteringer eller indkaldelsesbrev - sker det på email eller skriftligt.

Såfremt du har tilmeldt dig - og betalt - for deltagelse på et hold, som vi bliver nødt til at aflyse, tilbagebetaler vi dig kursusprisen. Samtidig tilbyder vi dig at deltage på et andet hold, hvor der er ledige pladser, til halv pris. Dette modregnes i tilbagebetalingsbeløbet.
 
Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. Kontakt venligst underviseren hvis beløbsstørrelsen ønskes kendt inden tilmelding.
  
Tilmelding og betaling
1) Tilmelding på hjemmesiden.
Du får ved tilmelding samtidig oplysning om, der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. 

 2) Til LOF kontoret tlf.: 20 28 53 43.Tilmelder du dig et kursus telefonisk, sender vi dig en betalingslinje med indbetalingskode på mail, som du kan indbetale på via din netbank som et indbetalngskort.Venligst ikke overføre beløb direkte på vores konto, da vi i så fald skal håndtere betalingen manuelt.

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af indbetalingskortet. 

Betaling med Dankort
Vi tager ikke noget gebyr for brug af dankort. Når du foretager din bestilling, vil alle indtastede oplysninger blive SSL krypteret via en sikker linje, som er godkendt af PBS International A/S. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos http://www.pbs.dk og hos forbrugerraadet http://www.forbrug.dk/raad/renbesked/ehandel/

Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

Virksomhedsoplysninger
LOF Ringsted
CVR: 84664928
e-mail: ringsted-kontor@lof.dk 

Kalender

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag LOF's nyhedsbrev ca. 8 gange årligt.

Tak, du er nu tilmeldt LOF's Nyhedsbrev