Oplevelser - LOF Ringsted

LOF Ringsted

Viden i bevægelse

Herregårdstur til Sønderjylland

...

Med rundvisning på Gram Slot, Glücksburg Slot, Schackenborg Slot, Møgeltønder Kirke og Ørbæklunde Gods. Slotsmenu på Schackenborg Slotskro og frokost på Gråsten Kro

Turen udgår fra og slutter i Haslev med stop i Ringsted og Slagelse

Torsdag den 17. maj er der afgang fra Haslev station klokken syv og efterfølgende opsamling af gæster i Ringsted og Slagelse med kurs mod Gram Slot og kaffepause undervejs.

Vi får en rundvisning på Gram Slot og spiser herefter en lækker frokostsandwich med øl eller vand til, og kører herefter mod Glücksburg (Lyksborg).

Her er der rundvisning på Glücksburg Slot og efterfølgende kaffepause og transport til Møgeltønder, hvor vi indkvarteres på Schackenborg Slotskro. Vi tager efter indkvartering en spadseretur i Møgeltønder, og forbereder os til aftenens store slotsmiddag.

Vi skal nemlig have en tre retters slotsmenu efter kokkens valg og hertil en lille vinmenu til alle tre retter. Efter middagen er der kaffe og lidt sødt.

Efter en god nats hvile vågner vi fredag den 18. maj op til morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter på Schackenborg Slotskro.

Vi tager en lille spadseretur til Schackenborg slot og får rundvisning på Schackenborg slot. Bemærk: ikke kun i parken, men også i hovedbygningen, hvor Hans Kongelige Højhed Prins Joachim boede med sin(e) hustru(er).

Efter en rundvisning i Møgeltønder kirke kører vi med bussen til Gråsten Kro og spiser frokost. Bussen kører til færgen – Fynshav / Bøjden og der er kaffe/the under overfarten.

Turens sidste stop er Ørbæklunde gods, hvor der er rundvisning og herefter kørsel til Slagelse og videre til Ringsted og Haslev (ca. 19).

Prisen er inklusiv al transport, alle entreer, tre retters slotsmenu, vinmenu, aftenkaffe og sødt, morgenanretning med hjemmelavede specialiteter, to gange frokost med øl / vand og kaffe / kage.

Tillæg for enkeltværelse 250 kr. til Schackenborg Slotskro.

 

Turen gennemføres ved min. 25 tilmeldinger, max 35 deltagere. Hurtig tilmelding tilrådes.

Der kan forekomme ændringer i programmet. Udførligt program udleveres i bussen.

Praktisk information

  • Nummer 181907 - Herregårdstur til Sønderjylland
  • Start 17.05.18 kl. 07:00-23:00
  • Foredragsholder John Højbusk
  • Adresse Ringsted station, Jernbanevej 1, 4100 (kort)
    Foran stationsbygningen
  • Lektioner 2,00
  • Priser
    Almen   DKK 2950,00
Dato Tid Sted Foredragsholder Kort
17.05.2018 07:00-23:00 Ringsted station John Højbusk Kort
18.05.2018 07:00-19:00 Ringsted station John Højbusk Kort

Foredragsholder

John Højbusk

Født i Aarhus i 1952.

Jeg har haft et fantastisk arbejdsliv hos DSB i 44 år, hvor jeg har været beskæftiget med først og fremmest med ledelse på alle niveauer og i de senere år som projektchef.

Har nu været på tjenestemandspension i et år og har derved fået tid til at kaste mig over private projekter, som f.eks. planlægning og gennemførelse af Herregårdsture, vinture i Italien, oplevelsesture i ind- og udland. Jeg nyder at give mine gæster en god og særlig oplevelse, som de vil huske i mange år frem.

Har tidligere været skoleleder for LOF Høng, der senere blev lagt sammen med LOF Kalundborg, der igen er blevet til LOF Nordvestsjælland. Jeg har siddet i bestyrelsen for LOF Kalundborg - senest som næstformand.

Mine fritidsinteresser er først og fremmest planlægning og gennemførelse af rejser og derudover nyder jeg at holde vores store hus og have toptrimmet.